Motoraanpassingen

Het technisch gebruiksklaar maken van motorfietsen voor mensen met een lichamelijke beperking is nu al een paar jaar een nieuwe tak van werkzaamheden in ons bedrijf. Deze werkzaamheden hebben we in 2013 overgenomen van Rob Janssen.

Dit kan soms een kleine aanpassing aan een hendel zijn om deze net even iets beter te kunnen bedienen. Of volledig éénhandige links of rechts uitgevoerde hand-bediening. Tevens zijn er al vele zijspan combinaties aangepast, met volledige handbediening en soms zelfs met achteruit (back-up) versnelling.
Ook voor voet en been beperkingen zijn er oplossingen. het verplaatsen van de achterrem naar het stuur en een aangepaste voetsteunpositie zijn vaak toegepaste technieken. Door gebruik te maken van ons elektrisch schakelsysteem Easyshift kunnen we de motoren aan het stuur schakelen via drukknoppen.

We kunnen wel zeggen dat we waar de motorrijder moet stoppen vanwege het niet meer kunnen bedienen van alle componenten, dat we de techniek er naar toe buigen zodat het wel weer kan. Dit in altijd volgens de richtlijnen van het CBR en RDW, want veiligheid staat voorop.

Als enigszins mogelijk is om iemand weer te kunnen laten rijden zullen wij alles uit de kast halen om dat doel weer te bereiken. Elke aanpassing wordt op maat gemaakt, er is immers geen mens gelijk.

Contactgegevens

Lukens Tuning Service
Van Vlissingenstraat 45 A
9403 BB Assen

T: 06-19326855
E: info@lukenstuningservice.nl

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.