Motortuning

Tuning is een magisch woord, er zijn heel veel bedrijven die zich bezig houden met het tunen van motoren. Maar wat houdt het tunen van een motor nu daadwerkelijk in?

Wij proberen het maximale uit een standaard motor te halen met het gebruik van de originele onderdelen. Door de juiste onderdelen op elkaar af te stemmen en te optimaliseren is de eerste winst in vermogen al gevonden.

Dit is toepasbaar op de vele stockklassen die we in Nederland hebben. We kunnen uiteraard altijd verder gaan met eventueel speciale race onderdelen waar het reglement dit toelaat.

De laatste jaren komen er steeds meer classic races van hoog niv√≥, dit vraagt ook zeker om specialiteit. Met name de opgebouwde krukkassen kunnen we in eigen huis opbouwen, richten en desgewenst door-lassen.


Krukas GSX1100

Rijwielgedeelte

De meesten coureurs onderschatten de manier van het opbouwen van een chassis. Zeker op topniveau is hier nog veel winst te behalen. Zaken als achterbruglagers, wiellagers, balhoofdlagers, stand van de clip-ons en hendels, rem/schakel pedalen, hoogte van het zitje et cetera. zijn allemaal zaken die bijdragen aan een beter stuur gedrag. Hierdoor ontstaat een beter gevoel over de motor. ook hierin kunnen we adviseren en uitvoerenNeem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Contactgegevens

Lukens Tuning Service
Van Vlissingenstraat 45 A
9403 BB Assen

T: 06-19326855
E: info@lukenstuningservice.nl

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.